TERMÉKEINK

Leírásért/árlistáért kattintson az adott termék képére vagy nevére!

A termékek szállítását vállaljuk, 300 Ft / Km áron, 15 km - en belül a házhoz szállítás ingyenes!

Szárzúzóink masszívak, a keret vastag falú zártszelvényből van, lemezborítása 2 mm vastag.  4 db lengő pengéje van, rugóacél, illetve hardox kopásálló anyagból készülnek.


A keret 80x40, 60x40-es vastagfalú zártszelvényből készül, lemezborítása 2 mm vastag. A 2 db pengetartón 4-4 db lengő penge van.  A szárzúzó vonó-háromszöge lánccal van rögzítve. Munkagép igénye minimum 50 Le.


Kardán hajtással működő gallydaráló max. 5 centi vastag fára tervezve. Gyors és megbízható, 1,5 - 2 m³ /óra teljesítményre képes. 4-7 centi hosszúságra darabolja a fát.


Talajlazító munkaeszköz lándzsával vagy lúdlábbal, hátul rögtörővel. A munkagép már 16Le-s teljesítménytől jól használható.


Az emelés és a süllyesztés a traktor hidraulikájára csatlakoztatva történik. A tolólap mechanikusan mindkét irányba 30 fokban elforgatható, rögzítése könnyen cserélhető konzollal történik. 


Tengelyük c45 - ös anyagból készül, a levelek távolsága 170 mm. A két tengely dőlése állítható a kereten, a keret vastagfalú zártszelvényből készül.


Kúpos, menetes feje széthasítja a fát, belehúzza az asztalra rögzített kopásálló, rugóacél késbe. A szerkezet masszív csapágyházzal van ellátva, a csapágyak/fej könnyen cserélhető. 


Felfüggesztő háromszögre épített bálahordó villa kovácsolt/cserélhető heggyel.


6,5 lóerős diesel motorral szerelt gallydarálók, max 5 cm vastagságú ágak aprítására. A kések  rugóacélból készülnek. 2 keréken mozgatható, könnyen szerelhető, masszív szerkezet. Az egyenletes járást és erőteljes nyomatékot a gépre szerelt lendkerék segíti. 


Mezőgazdasági traktorra szerelhető, TLT kardán hajtású, hárompontos felfüggesztéssel, a traktorok emelőkarjaira szerelhető fúró. Függőleges lyukak készítéséhez alkalmas a talajban. Ideális fák, oszlopok, kerítések telepítéséhez. 


Három pont felfüggesztésű, minden kistraktorra (15-30Le) szerelhető. A vonólap alkalmazható egyengetésre, hóelhúzásra. A vonólap tetején lévő csavarok áthelyezésével szögbe állítható mindkét irányba. Alapból gumiéllel szereljük, kérésre fém élet is biztosítunk hozzá.


A felvágott, széttaposott felületet egyenletessé teszi, a simító éllel behúzza és a hengerrel betömöríti. Munkaszélessége 200 cm (igény szerint változtatható), munkagép igénye minimum 20 Le.


A házhozszállítás Bács-Kiskun megyében megoldható!